TULPEN
LELIES

Duurzaamheid

Gebr. Oijevaar & Zn is klaar voor de toekomst met ruim 160 hectare tulpen en lelies en een ervaren team van 8 vaste medewerkers, in het seizoen aangevuld met een ploeg seizoenwerkers. De komende jaren kunnen we de ontwikkeling en verkoop van ons bloembollenassortiment verder uitbouwen samen met onze partners Bloems, Remarkable, Tuliko en Glaco.

De gebouwen van Gebr. Oijevaar & Zn zijn de laatste jaren uitgebreid en gemoderniseerd. Ze zijn nu asbestvrij en op de daken liggen zonnepanelen die 0,6 megawatt energie leveren, genoeg voor een groot deel van onze eigen duurzame stroombehoefte.

Wilt u meer weten over Gebr. Oijevaar & Zn, heeft u een vraag of wilt u met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.

 

Top <h4>oijevaar.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/duurzaamheid/">Duurzaamheid</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/werkwijze/">Werkwijze</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/bloembollen/">Bloembollen</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/tulpen/">Tulpen</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/lelies/">Lelies</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/vacatures/">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/fotos/">Fotoalbum</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/contactformulier/">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/privacy/">Privacy statement</a></li> </ul>