TULPEN
LELIES

De bloembollen van Gebr. Oijevaar & Zn

Tulpen en lelies zijn de bloembollen waarin Gebr. Oijevaar & Zn is gespecialiseerd. Het Nederlandse klimaat is zeer geschikt voor de bloembollenteelt en bovendien doen de bollen het goed in de gronden van de Noordoostpolder. Onze bloembollen gaan de hele wereld over. In binnen- en buitenland worden de bollen ‘gebroeid’. Dit houdt in dat ze worden opgekweekt tot bloemen waarna ze per bloem of per bos kunnen worden verkocht. Dat verklaart onze slogan ‘Bulbs for flowers’.

 

Innovaties in bloembollen

Naast het telen van de bestaande soorten zijn wij continu bezig om nieuwe bloembolrassen te kopen, te verbeteren en te veredelen. Dit doen we samen met collega-bloembollentelers binnen de kwekersverenigingen Bloems, Remarkable, Tuliko en Glaco. De focus ligt op een betere houdbaarheid, een betere groei en een beter gebruik. Ook ontwikkelen wij rassen met nieuwe kleuren, nieuwe types en rassen voor minder milieubelasting. Samen maken wij ons sterk voor krachtige rassen die prachtige bloemen opleveren. Klik op de tab Tulpen of de tab Lelies om onze rassen te bekijken.

Top <h4>oijevaar.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/over-ons/">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/duurzaamheid/">Duurzaamheid</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/werkwijze/">Werkwijze</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/bloembollen/">Bloembollen</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/tulpen/">Tulpen</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/lelies/">Lelies</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/vacatures/">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/fotos/">Fotoalbum</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/contactformulier/">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.oijevaar.nl/privacy/">Privacy statement</a></li> </ul>